Om oss

Om oss

 

Salongen ble startet den 11.November 2015.

Navnet til salongen kommer fra at det var to søstre som startet drømmen sin, men den andre søsteren måtte gi seg som frisør dessverre!

 

Døndu ga ikke opp, og med en stå på vilje fortsettet hun.

 `Man vet aldri før man prøver`` var mottoet for å gå videre.

 

Døndu har Svennebrev i dame- og herrefrisørfaget, den fikk henne i 2011.

Vi er stadig på kurs både innenlands og utenlands for å holde oss oppdatert om hår mote! Frisører blir aldri utlært.

 

 

Søstrenes Saks & Føn AS frisør as skal tilby sine kunder et komplett utvalg av frisørtjenester utført av faglig dyktige og serviceinnstilte medarbeidere i et miljø med visuell profesjonalitet.

Vi skal gi våre kunder en sterk totalopplevelse av trygghet og velvære, og på denne måten bygge opp en lojal kundekrets som legger grunnlaget for en lønnsom bedrift.

Målgruppe: Kunder som verdsetter mer enn kjerneproduktet.

 

Døndu

 

Daglig leder og grunder av Søstrenes frisør.

 

Døndu ønsker gjerne å prøve ut nye frisyrer, hos henne kan du skifte frisyre i en fei. Hennes gode humør gjør frisør besøket til enn sann fornøyelse,med latter og smil tryller hun frem den ene lekre frisyren etter den andre. Dere kan alltid gi tilbakemeldinger til oss vi tar det med ett smil:) Vår fokus er at alle kunder er fornøyde, vi stiller alltid opp for kundene våre.

 

Er farge spesialist og særdeles allsidig. Hun er en kreativ og kunstnerisk person som tenker på hele Deg!

Døndu er flink med oppsetninger og brude pynt, og er der for deg på din store dag.

 

Har vært med på kurs i London 2013.

Kurs i medisinsk Blomdahl øre-nese hulltagning

Color Change,Sunlights Balayage kurs i 2017

Kurs i Extensions Vidahair.

 

 

Elif

Praksis kandidat

 

Jobbet i Tyrkia som damefrisør i 3 år, så hun har god erfaring innenfor damefaget! Elif skal ta Svennebrevet hos oss, der hun for Dame og Herre faget!

 

Junior Stylist er i internopplæringen. Hun har nå god erfaring på kundebehandling. Oppfølging er fortsatt viktig. Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior Stylist!

 

Elif driver med Voks av hele kroppen og braziliansk der hun har gått på skole og kurs for voksing,så du er i gode hender!

 

Du kan slappe av og nyte frisør besøket ditt mens Elif ordner opp. Hun er bryn stylist og driver med threading på hele ansiket, fjerner uønskede hår på ansiktet. Hun er vår susnhine som stråler alltid blid og hyggelig.Hun er råflink  med hårvask og hun maserer magisk, der du kommer til å sovne.

 

Elif skal på Neglkurs hos Drammens beste kursholdere nemlig PRONAILS. Du blir i gode hender. Blir spennende med to nye konsepter i salongen.. Vi gleder oss gjør du `?

Sara

Frisør/Bryn Stylist

 

Sara begynte hos oss i November 18. Hun sklei rett inn i teamet vårt. Det er som hun har vært med oss fra starten. Du er i gode hender hos Sara. Har en god erfaring på klipp og striper.

 

Klipp og fargedesign er hun veldig go på og gla i.Hun er rå på lyse lange hår samt foliestriper. Hun er vår sprudelutt på salongen.

Hun stiller alltid opp for kunder og nøler ikke med å jobbe overtid for kunder. Hun sier aldri nei til en kunde:)

 

Dyktig og ansvarsbevvist jente. Sara driver også med threading, om litt så begynner hun med microblading, ombrebryn, fjerning og skyggelegging. Hun skal ti hovedstaten og få Kurs fra de beste kurs holderne på markedet nemlig WOWBROW.Sara har vært på kurs nå, og trenger modell for microblading/powder brows.Modell pris er 1500,- Vanlig pris er 4999,-

Ta kontakt for nærmere info.

 

 

Send mail eller ring hvis du vil sitte modell for en av jentene :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salongen tilbyr timesbestilling og drop inn.

 

Bestill time på nettsiden vår,

http://sostrenesfrisor.com

 

Frisør salongen ligger rett over gaten for Copycat og ved bragernes kvartalet.

Nyheter


Vi skal bengynne med extensions snart. Hvis du er intressert så ta kontakt!

Siste nytt

Kunden er alltid i fokus

Vi finner alltid en time til deg !


Søstrenes Saks&Føn